Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (2024)

Jump to Recipe

Gourmetten, daar houden wij Nederlanders wel van! Met Kerst en Sinterklaas komen de gourmetstellen weer uit de kast. Of in mijn geval: onder het bed vandaan. Sinds 2020 doe ik vegetarisch gourmetten en dat was nog wel een dingetje.

Toen ik aan mijn moeder vertelde dat ik wel wilde gourmetten met de Kerst, was haar eerste reactie ‘maar je bent vegetariër’! Veel mensen denken aan vlees (en een zware volle maag) als ze aan gourmetten denken.

Maar vegetarisch gourmetten is zo lekker, dat je je afvraagt waarom niet meer mensen het vlees links laten liggen. Of wat gewoon minder vlees eten tijdens het gourmetten.

Wat kun je dan allemaal eten tijdens het vegetarisch gourmetten? Gelukkig zijn er behalve vleesvervangers genoeg andere opties. Ik ga je precies vertellen welke, zodat je ook kunt genieten tijdens het vegetarisch gourmetten.

Lees snel verder voor al mijn vegetarisch gourmetten tips.

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (1)

  1. Vleesvervangers

We leven in fantastische tijden, want er zijn meer vleesvervangers dan ooit! Vleesvervangers zijn niet voor iedereen, maar ik ben zeker blij dat ze er zijn.

In de supermarkt hebben we vast allemaal weleens gourmet pakketten zien liggen vol met kleine stukjes vlees, perfect om mee te gourmetten.

Tegenwoordig zijn er ook van zulke pakketten voor vegetariërs. Of als je wilt vegan gourmetten, er zijn ook pakketten die helemaal veganistisch zijn.

De Lidl heeft vaak bijvoorbeeld een vegetarische mix met balletjes, kipnuggets en burgertjes. Maar ook veel verschillende andere groenteburgers zoals rode bietenburger, pompoenburger, maïsburger en groene bonenburger.

De Albert Heijn verkoopt vegan gourmet schotels met 3 mini burgers, 3 balletjes en 3 nuggets. Ook lekker: kipstuckjes en falafelballetjes. En niet te vergeten de mini kaas schnitzels!

Genoeg opties dus! En zo zullen verschillende supermarkten andere vegetarische dingen aan bieden.

Ik vind een combinatie van groenten en vleesvervangers tijdens het vegetarisch gourmetten erg lekker. Lees verder om om verschillende groenten opties te lezen!

Lekker bij de vleesvervangers: zelfgemaakte knoflooksaus (of vegan knoflooksaus) en pindasaus!

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (2)

  1. Groentespies: vegetarische shaslicks

Zelf vegetarische shaslicks (vegetarische spiesjes) maken is niet moeilijk en erg lekker! Je kunt namelijk je favoriete groenten op deze groentespiesjes doen.

Groentespiesjes op de (vegetarische) BBQ zijn erg populair, maar als je gaat gourmetten en de gourmetplaat gebruikt (dus niet alleen een pannetje) kun je ook shashlicks maken.

Kies welke groenten je gaat gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld paprika, champignons, courgette en (rode) ui. Snij de groenten in grove stukken en rijg ze aan een satéprikker. Zorg dat de prikkers een beetje nat zijn voordat je de groenten eraan rijgt. Wissel om en om af met groenten.

Ook lekker: eerst de stukken groenten marineren in olijfolie, knoflook, peper en zout. Je kunt er ook mosterd, (balsamico)azijn, of citroensap aan toevoegen.

Als afwisseling kun je ook een vegetarische gehaktbal/groentebal op de vegetarische shaslick doen. Of aardappel!

Tijdens het gourmetten kunnen de spiesjes op de gourmetplaat gebakken worden!

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (3)
Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (4)

  1. Gevulde champignons

Als je net zo gek bent op champignons als dat ik dat ben, dan kunnen de champignons niet ontbreken tijdens het vegetarisch gourmetten. Ik houd erg van champignons en maak ze graag op verschillende manieren klaar.

Gevulde champignons kun je ook op verschillende manieren klaar maken. Een makkelijke manier (die ook erg lekker is) is door ze te vullen met (zelfgemaakte) kruidenboter. Als je vegan eet, gebruik dan vegan kruidenboter!

Maak de champignons eerst schoon en haal het steeltje eraf. Nu kun je gewoon kruidenboter in de champignons stoppen.

Extra lekker: voeg een gesnipperde halve ui en wat verse bieslook toe aan de kruidenboter. Stop het mengsel in de champignons en doe er een beetje geraspte kaas op. Nu kan de champignon kan gegrild worden!

Wil je een (nieuw) gourmetstel aanschaffen? Ik raad deze elektrische gourmetstel en deze unieke gourmetstel met aparte bakplaatjes aan.

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (5)

  1. Courgette pizza

Mini courgette pizza’s maken is super leuk! Niet alleen tijdens het vegetarisch gourmetten maar ook als hapje tijdens een borrel of verjaardag.

Handig is om de gevulde champignons en vegetarische shaslicks van tevoren te maken. Het leuke van deze courgette pizza’s is om ze tijdens het gourmetten te maken.

Zorg ervoor dat de courgette in plakken gesneden is en zet tomatensaus, geraspte kaas en Italiaanse kruiden klaar. Vervolgens kan er door iedereen aan tafel zelf een mini courgette pizza gemaakt worden.

Gril het courgette plakje eerst aan beide kanten. Smeer vervolgens tomatensaus op de courgette en strooi er geraspte kaas op. Bak nog even totdat de kaas gesmolten is en breng op smaak met Italiaanse kruiden.

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (6)
Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (7)

  1. Aubergine steaks

Deze lekker pittige aubergine steaks moeten wel van tevoren gemaakt worden, want ze zijn het lekkerst als de marinade ongeveer 1 uur ingetrokken is.

Wat heb je nodig om aubergine steaks te maken? 1 aubergine, 1 rode peper, 2 tenen knoflook, 175 milliliter olijfolie en peper en zout.

Snij de aubergine in plakken van 1 centimeter dik en maak een marinade van olijfolie, knoflook,rode peper, en zout en peper met de staafmixer. Haal vervolgens de aubergine plakken door de marinade en laat de marinade 1 uur intrekken. Zo krijg je de allerlekkerste aubergine steaks.

Tijdens het gourmetten kunnen ze gebakken worden in je pannetje of op de plaat.

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (8)

  1. Brood met dips

Brood kan natuurlijk niet ontbreken tijdens het gourmetten! Of je nu een kant-en-klaar stokbrood bij de supermarkt koopt, deze zelf nog afbakt of langs de bakker gaat, het kan allemaal.

Zorg er wel voor dat je wat dips in huis haalt! Of nog beter, zelf wat dips maakt. Ja kruidenboter doet het altijd goed.

Maar denk ook bijvoorbeeld aan tzatziki, pesto of hummus. Of doe eens gek en maak regenboog hummus met allerlei verschillende smaken.

Ook lekker: kaasfonduen! Zie mijn bijgerechten kaasfondue artikel voor de lekkerste en unieke bijgerechten!

  1. Pannenkoekjes

Wat is gourmetten zonder pannenkoeken?! Okee okee vast niet iedereen maakt pannenkoeken tijdens het gourmetten. En helemaal als je met vlees gourmet heb je vaak geen ruimte meer om ook nog pannenkoekjes te eten.

Maar hoe lekker is het om af te sluiten met een pannenkoekje? Of gewoon tussendoor, zo kun je zoet en hartig met elkaar afwisselen.

Maak normaal pannenkoekenbeslag of maak beslag voor havermoutpannenkoekjes, deze makkelijke vegan pannenkoeken of pannenkoeken zonder ei.

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (9)

  1. Okonomiyaki hartige pannenkoeken

En niet alleen zoete pannenkoeken zijn lekker tijdens het vegetarisch gourmetten, ook hartige pannenkoeken zijn een aanrader. En nee, dan niet van die hele grote pannenkoeken, maar kleintjes die op de grill gemaakt kunnen worden of in je eigen pannetje.

Heb je weleens Japanse okonomiyaki pannenkoeken gegeten? Okonomiyaki betekent ‘gebakken/gegrild zoals je wilt’ en dat is ook precies de bedoeling!

Er zijn eindeloze mogelijkheden om okonomiyaki te maken met bijvoorbeeld verschillende toppings en sausjes, doe dus vooral ook wat je zelf lekker vindt. Okonomiyaki saus mag alleen niet ontbreken, vind ik zelf! En natuurlijk witte kool ook niet.

Zie mijn okonomiyaki recept om deze mega lekkere hartige pannenkoeken te maken! Maak het beslag en zet deze op tafel tijdens het vegetarisch gourmetten zodat iedereen zelf pannenkoekjes kan maken.

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (10)
Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (11)

  1. Courgette met halloumi

Eigenlijk eet ik niet zo heel vaak halloumi, maar dat is ontzettend jammer. Halloumi is namelijk echt ontzettend lekker.

Halloumi is een ongerijpte Griekse kaas en wordt gemaakt vankoe-, schapen- en geitenmelk. De kaas is perfect om te grillen of te bakken. Halloumi smelt namelijk niet. Mede daardoor wordt de kaas veel gebruikt als vleesvervanger.

De structuur van halloumi kan even wennen zijn. De structuur is namelijk wat ‘rubberig’.

Tijdens het vegetarisch gourmetten kun je halloumi als gerecht op tafel zetten. Gewoon om lekker te bakken in je pannetje, zo op te eten, op een stokbroodje of toe te voegen aan de shaslicks. Maar wat ook heerlijk is, is om ook een plakje courgette te bakken. Bestrooi de courgette met wat zwarte peper naar smaak.

Als de halloumi en courgette gebakken is, leg de halloumi dan op de courgette en garneer met basilicum. Eetsmakelijk!

Zie ook deze verschillende Halloumi recepten van Uit Pauline’s Keuken!

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (12)

  1. Salade

Maak als bijgerecht een salade. Probeer geen salades als aardappel en eiersalades te maken, deze zijn erg vullend. En dat zou zo zonde zijn met al het ander lekkers op tafel. Gezond gourmetten is niet moeilijk!

Halloumi is trouwens ook perfect om door een salade te doen.

  1. Groente omelet

Sowieso is het altijd een goed idee om wat groenten vooraf te snijden en op tafel te zetten. Zet er een kommetje geklutste eieren bij en je kunt zelf een heerlijke groenten omelet maken!

Kluts de eieren samen met wat peper en zout en een scheutje melk.

Bak tijdens het gourmetten eerst de groenten in je pannetje en giet er vervolgens een beetje geklutste eieren mengsel over. Binnen een paar minuten heb je je groenten omelet klaar. Ook lekker: strooi er wat geraspte kaas over.

Wat voor groenten zijn lekker om tijdens het vegetarisch gourmetten op tafel te hebben staan? Denk aan paprika, prei, paddenstoelen, (rode) ui, aubergine, courgette, komkommer en tomaat!

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (13)

  1. Aubergine met mozzarella

Niet alleen aubergine steaks zijn perfect als gerecht bij het vegetarisch gourmetten, maar ook aubergine met mozzarella. Ook lekker als bijgerecht tijdens het barbecueën trouwens!

Snij de aubergine van tevoren in plakken. Strooi wat zout op de plakken aubergine en laat ongeveer 10 minuten staan. Snij ook de mozzarella in dunne plakjes.

Tijdens het gourmetten kunnen de aubergine plakken gebakken worden. Als een plak gebakken is, bestrijk deze met tapenade of pesto (kies wat je zelf lekkerder vindt). Leg vervolgens de mozzarella erop, een basilicum blaadje, en daar op weer een plak aubergine.

Wil je gesmolten mozzarella? Leg het pakketje dan nog kort op de plaat.

Ook leuk: maak er auberginerolletjes van! Snij de aubergine in lange plakken en rol de mozzarella er na het bakken in.

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (14)
Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (15)

  1. Fruit salade

Ook lekker als toetje of gewoon als bijgerecht tijdens het vegetarisch gourmetten: een fruit salade. Lekker om af en toe af te wisselen met iets zoets!

Stukjes ananas, plakjes banaan en schijfjes appel kunnen ook gebakken worden.

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (16)

  1. Rösti

Bij alle groenten en vleesvervangers is aardappel een fijne afwisseling tijdens het vegetarisch gourmetten.

Rösti komt uit Zwitserland is eigenlijk gewoon geraspte aardappel. Maar rösti uit de supermarkt is heel anders dan een traditioneel rösti recept. Dan lijkt de rösti meer op een pannenkoekje namelijk.

Was de aardappelen en rasp deze met een mandoline of blokrasp. Of nog handiger, met een keukenmachine als deze een raspfunctie heeft. Spoel de aardappel niet nog een keer nu deze geraspt is.

Door het zetmeel van de geraspte aardappelen blijft de rösti vervolgens aan elkaar plakken. En zo krijg je een pannenkoek idee! Snipper een ui en meng dit met de geraspte aardappel.

Rasp de aardappel voor het vegetarisch gourmetten en zet vervolgens een bakje geraspte aardappel met ui op tafel. Zo kan iedereen zelf de rösti bakken!

Welke aardappel gebruik je voor rösti? Sommige mensen gebruiken vastkokende aardappelen, andere een iets kruimige aardappel. Ik ga vaak voor de iets kruimige aardappel.

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (17)

  1. Mini aardappeltortilla (Spaanse frittata)

Wil je meer aardappel gerechten maken tijdens het vegetarisch gourmetten? Maak een Spaanse mini aardappeltortilla: een pannetje gevuld met aardappel, eieren en kruiden! Lekker en leuk om te maken.

Voor ongeveer 6 pannetjes heb je nodig: 4 eieren, 400 gram aardappels, 1 ui, 1 theelepel paprikapoeder en 1 theelepel peterselie. En naar smaak peper en zout! Maar dat is sowieso handig om op tafel te hebben staan.

Snipper van tevoren de ui en snij de aardappelen in kleine blokjes. Kook de aardappelen vervolgens tot ze zacht zijn. De blokjes aardappelen en ui kunnen in bakjes op tafel gezet worden. De eieren kunnen door elkaar geklutst worden, samen met de kruiden. Zet de geklutste eieren op tafel in een maatbeker.

Tijdens het gourmetten hoeft alles alleen nog gebakken te worden! Doe de stukjes aardappel in een gourmet pannetje, doe er wat ui bij en giet vervolgens het ei mengsel erop.

Als het ei gaar is, is de mini aardappeltortilla klaar om gegeten te worden!

  1. Gegrilde watermeloen

Dit is echt een ontdekking: gegrilde watermeloen. Meng 2 el limoensap met 2 el honing (optioneel), 1 tl cayennepeper en ½ tl zout. Snij de watermeloen in plakken en zet het mengsel + plakken op tafel.

Bestrijk een kant van de plak met het mengsel en leg de plak met die kant op de gourmetplaat. Bestrijk de andere kant alvast en bak de watermeloen in 2-3 minuten per kant gaar.

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (18)
Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (19)

Thuis gourmetten is ontzettend lekker en leuk! En helemaal vegetarisch gourmetten. Geniet van deze vega gourmet tips. Eetsmakelijk!

Aantal personen: 6 personen

Vegetarisch gourmetten

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (20)

Het is weer de tijd van het jaar om gezellig te gourmetten! Een diner dat normaal vooral 'vlees' betekent.

Maar vegetarisch gourmetten is zo lekker, dat je je afvraagt waarom niet meer mensen het vlees links laten liggen. Of wat gewoon minder vlees eten tijdens het gourmetten.

Wat kun je dan allemaal eten tijdens het vegetarisch gourmetten? Gelukkig zijn er behalve vleesvervangers genoeg andere opties.

Ik ga je precies vertellen welke, zodat je ook kunt genieten tijdens het vegetarisch gourmetten.

In dit recept deel ik 16 (bij)gerechten voor vegetarisch gourmetten!

Voorbereidingstijd1 uur

Bereidingstijd1 uur

Totale tijd2 uur

Ingrediënten

  • Vleesvervangers
  • Brood + dips*
  • Pannenkoekjes
  • Fruitsalade
  • Salade

Groentespies

  • paprika
  • champignon
  • (rode) ui
  • courgette

Gevulde champignon

  • champignons (zonder stokje)
  • kruidenboter
  • geraspte kaas (optioneel)

Courgette pizza

  • courgette (in plakken)
  • tomatensaus
  • geraspte kaas
  • Italiaanse kruiden

Aubergine steaks

  • 1 aubergine
  • 1 rode peper
  • 2 tenen knoflook
  • 175 milliliter olijfolie
  • peper + zout

Courgette met halloumi

  • plakjes courgette
  • halloumi
  • basilicum
  • peper

Groente omelet

  • eieren
  • scheutje melk
  • groenten naar keuze
  • kruiden naar smaak

Aubergine met mozzarella

  • lange plakken aubergine
  • zout
  • tapenade of pesto
  • mozzerella
  • basilicum

Rösti

  • geraspte aardappel
  • ui

Mini aardappeltortilla

  • aardappels (gekookt)
  • eieren (losgeklopt)
  • ui (gesnipperd)
  • paprikapoeder
  • peterselie
  • peper en zout

Okonomiyaki hartige pannenkoeken

  • 100 gram bloem
  • 100 milliliter paddenstoelenbouillon
  • 2 eieren
  • 3 bosui
  • 100 gram witte kool (gesnipperd)
  • 1 kleine aardappel (geschild en geraspt)
  • 100 gram witte champignons (of kastanje of shiitake)
  • zout

Gegrilde watermeloen

  • 1 watermeloen
  • 2 el limoensap
  • 2 el honing (optioneel)
  • 1 tl cayennepeper
  • ½ tl zout

Instructies

Groentespies

  1. Snij de groenten in grove stukken en rijg ze aan een satéprikker. Zorg dat de prikkers een beetje nat zijn voordat je de groenten eraan rijgt. Wissel om en om af met groenten.
  2. Als afwisseling kun je ook een vegetarische gehaktbal/groentebal op de vegetarische spiesjes doen. Of aardappel!
  3. Tijdens het gourmetten kunnen de spiesjes op de gourmetplaat gebakken worden!
  4. Ook lekker: eerst de stukken groenten marineren in olijfolie, knoflook, peper en zout. Je kunt er ook mosterd, (balsamico)azijn, of citroensap aan toevoegen.

Gevulde champignon

  1. Maak de champignons eerst schoon en haal het steeltje eraf.
  2. Vul de champignons met kruidenboter.
  3. Extra lekker: voeg een gesnipperde halve ui en wat verse bieslook toe aan de kruidenboter. Stop het mengsel in de champignons en doe er een beetje geraspte kaas op.
  4. Gril de champignons op de gourmetplaat.

Courgette pizza

  1. Zorg ervoor dat de courgette in plakken gesneden is en zet tomatensaus, geraspte kaas en Italiaanse kruiden klaar.
  2. Gril het courgette plakje eerst aan beide kanten op de gourmetplaat.
  3. Smeer tomatensaus op de courgette en strooi er geraspte kaas op.
  4. Bak nog even totdat de kaas gesmolten is en breng op smaak met Italiaanse kruiden.

Aubergine steaks

  1. Snij de aubergine in plakken van 1 centimeter dik en maak een marinade van olijfolie, knoflook,rode peper, en zout en peper met de staafmixer.
  2. Haal de aubergine plakken door de marinade en laat de marinade 1 uur intrekken. Zo krijg je de allerlekkerste aubergine steaks.
  3. Bak de steaks op de gourmetplaat of in een pannetje.

Okonomiyaki hartige pannenkoeken

  1. Bereid de 100 milliliter paddenstoelenbouillon.
  2. Snipper de witte kool klein, schil en rasp de aardappel, snij de bosuitjes klein, en de champignons in plakjes.
  3. Klop de eieren los en voeg de bloem en paddenstoelenbouillon toe.
  4. Roer vervolgens de gesnipperde kool, de geraspte aardappel en de gesneden bosui erdoorheen (houd een klein beetje bosui achter voor de garnering) en voeg een snuf zout toe.
  5. Heb je nu een mooi pannenkoekenbeslag? Is het beslag nog wat te dik, voeg dan wat meer bouillon toe. Je kunt ook altijd meer bloem toevoegen aan het beslag als de consistentie wat dikker mag.
  6. Zet het pannenkoekenbeslag op tafel samen met de champignons en wat bosuitjes. Bak vervolgens tijdens het vegetarisch gourmetten de hartige pannenkoeken en bak wat champignons mee op het beslag. Serveer met wat bosuitjes en saus (maak ook eens okonomiyaki saus, zie mijn okonomiyaki recept voor meer informatie).

Courgette met halloumi

  1. Tijdens het vegetarisch gourmetten kun je halloumi als gerecht op tafel zetten.
  2. Bestrooi de courgette met wat zwarte peper naar smaak.
  3. Als de halloumi en courgette gebakken is, leg de halloumi dan op de courgette en garneer met basilicum.

Groente omelet

  1. Kluts de eieren samen met wat peper en zout en een scheutje melk.
  2. Bak tijdens het gourmetten eerst de groenten in je pannetje en giet er vervolgens een beetje geklutste eieren mengsel over.
  3. Ook lekker: strooi er wat geraspte kaas over.

Aubergine met mozzarella

  1. Snij de aubergine in plakjes.
  2. Strooi wat zout op de plakken aubergine en laat ongeveer 10 minuten staan.
  3. Snij ook de mozzarella in dunne plakjes.
  4. Bak de plakken aubergine op de gourmetplaat.
  5. Bestrijk de gebakken plak met tapenade of pesto.
  6. Leg vervolgens de mozzarella tussen twee plakken.
  7. Wil je gesmolten mozzarella? Leg het pakketje dan nog kort op de plaat.

Rösti

  1. Was de aardappelen en rasp deze met een mandoline of blokrasp.
  2. Door het zetmeel van de geraspte aardappelen blijft de rösti vervolgens aan elkaar plakken tijdens het pakken.
  3. Snipper een ui en meng dit met de geraspte aardappel en zet dit op tafel.
  4. Bak de rösti gaar in een pannetje.

Mini aardappeltortilla

  1. Snipper van tevoren de ui en snij de aardappelen in kleine blokjes.
  2. Kook de aardappelen vervolgens tot ze zacht zijn.
  3. Kluts de eieren met de kruiden.
  4. Zet de ui, aardappelblokjes en geklutste eieren op tafel.
  5. Doe de stukjes aardappel in een gourmet pannetje, met wat ui en schenk er ei overheen. Als het ei gaar is, is je aardappeltortilla klaar!

Gegrilde watermeloen

  1. Meng de honing, limoensap en kruiden.
  2. Snij de watermeloen in plakken.
  3. Zet het mengsel en de plakken op tafel.
  4. Bestrijk een kant van de plak met het mengsel en leg de watermeloen met die kant op de gourmetplaat. Bestrijk de andere kant en bak in 2-3 minuten per kant gaar.

Tips

* lekker dips zijn bijvoorbeeld zelfgemaakte kruidenboter, hummus of pesto. Probeer ook eens mijn regenboog hummus recept!

Sausjes lekker bij het vegetarisch gourmetten zijn onder andere knoflooksaus, pindasaus, en tzatziki!

Aanbevolen producten

Ik ben partner van Bol.com. Koop je iets via mijn linkjes? Kost je niets extra, maar helpt mij deze website te financieren!

PIN DIT ARTIKEL

Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (23)
Heerlijk vegetarisch gourmetten met 15 tips en recepten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 6334

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.